Etusivulle

Nostoja menneistä hankkeistamme

RKI:n toiminnan ytimessä on antirasismi ja intersektionaalisuus, yhdenvertaisuuden edistäminen, marginalisoitujen äänien voimistaminen yhteiskunnassa sekä globaali vastuu. 

Viime vuosina olemme kouluttaneet opettajia ja varhaiskasvattajia antirasistiseen työhön, rakentaneet kansainvälistä vihapuheen vastaista kouluttajaverkostoatehneet 
vertaisoppimiseen perustuvia opintovierailuja eri puolilla Eurooppaa sekä järjestäneet pyöräilevän vertaisoppimiseen perustuvan rauhanseminaarin demilitarisoidulla Ahvenenmaalla.  

Tervetuloa innostumaan rauhankasvatuksesta Suomessa ja maailmalla! 

Pedal For Peace

Pyöräilevä rauhanseminaari kokosi yhteen 50 rauhantyötä tekevää naista ympäri maailmaa demilitarisoidulle Ahvenanmaalle.

Ryhmä ihmisiä halaamassa toisiaan.

Youth for Peace

Koulutuksen tavoitteena oli vahvistaa nuorisotyöntekijöiden osaamista konfliktinratkaisussa sekä jakaa menetelmiä yhteisöllisyyden edistämiseen.

Kolmea henkilöä kuvataan takaapäin yläselästä ylöspäin koulutuksessa. Kasvoja ei näy.

Outside In

Vihapuhetta voi oppia tunnistamaan ja torjumaan siten, että muutoksella on kauaskantoiset vaikutukset. Tarjoamme tähän käytännön työkaluja nuorten kanssa toimiville.

Hankkeen työntekijä Liban Sheikh.

Harrastaen tutuksi!

Harrastaen tutuksi -hankkeessa lisättiin harrastoiminnan saavutettavuutta Suomeen muuttaneiden nuorten keskuudessa eri puolilla Suomea.

Ryhmä ihmisiä tekemässä draamapedagogista harjoitusta.

Anatomy of Ostracism

Anatomy of Ostracism -hankkeessa RKI ja serbialainen DeaDia selvittivät, miten yhdenvertaisuutta ja yhteisöllisyyttä rakennetaan.