Poikkeusolosuhteet ja toimenpiteet RKI:ssa keväällä 2020

Kansallisen poikkeustilanteen vuoksi ja Suomen valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti Rauhankasvatusinstituutin toiminta on muuttunut etäpainotteiseksi 16.3 lähtien. Osa koulutuksistamme, kuten Rauhankiihdyttämöt Tampereella ja Jyväskylässä siirtyvät elo-syyskuulle 2020. Tasa-arvon päivän dialogitapahtuma siirtynee myös syksylle. Koulutusten järjestämisestä ja siirtämisestä neuvotellaan parhaillaan kumppanien ja rahoittajien kanssa. 

Etätyöskentelyjärjestelyt ovat RKI:ssa voimassa vähintään 30.4.2020 saakka ja myös siitä eteenpäin, mikäli tilanne niin vaatii. Haluamme olla vastuullinen toimija ja rajoittaa kaikenlaiset kontaktit mahdollisimman vähäisiksi. Seuraamme tarkkaan yleistä COVID-19 liittyvää tiedottamista ja ohjeistusta, ja mukautamme toimintaamme niiden mukaan. Tiedotamme tarvittaessa toimintatapamme muutoksesta. 

RKI:n henkilökunta jatkaa mahdollisimman normaalisti työskentelyä etäyhteyksien päästä ja antaa mielellään etäopastusta ja neuvontaa toimintaamme ja palveluihimme liittyvissä asioissa puhelimitse ja sähköpostilla. 

RKI:n henkilökunta toivottaa rauhaa ja solidaarisuutta kaikkien kevääseen!

Euroopan solidaarisuusjoukkojen solidaarisuusprojektien toinen hakukierros päättyy 7.5.2020. Mikäli ryhmänne on hakemassa tukea projektiinsa jo tämän kevään hauissa, niin Rauhankasvatusinstituutti antaa mielellään etäneuvontaa ja vinkkejä hakuun! Ota yhteyttä Nuorisotyön johtavaan asiantuntijaan, Saara Nykäseen: saara.nykanen[at]rauhankasvatus.fi.

Voit käydä tutustumassa Euroopan solidaarisuusjoukkojen solidaarisuusprojekteihin Opetushallituksen sivustolla.