Rauhankiihdyttämö, eli projektivahvistamo solidaarisuustoiminnasta kiinnostuneille nuorille starttaa pian! Rauhankiihdyttämöön kuuluu yhteensä kolme tapaamista, joissa käydään läpi ideoita, joihin nuoret toivovat resursseja sekä selvennämme EU:n hakemusjargonia ja tarjoamme ammattilaisten tukea ja mentorointia projektien työstämiseen.

Ensimmäinen tapaaminen kiihdyttämölle pidetään jo maanantaina 16.12. Ilmoittaudu mukaan tai vinkkaa kiinnostuneille nuorille. Toivomme mukaan kaikentaustaisia nuoria ja kiihdyttämöön mahtuu vielä hyvin!

www.facebook.com/events/557140761749815/?event_time_id=557140771749814
... See MoreSee Less

View on Facebook

Onko sinulla kokemusta globaalikasvatuksesta ja yhdenvertaisuustyöstä?

𝗛𝗮𝗲𝗺𝗺𝗲 𝗷𝗼𝗵𝘁𝗮𝘃𝗮𝗮 𝗮𝘀𝗶𝗮𝗻𝘁𝘂𝗻𝘁𝗶𝗷𝗮𝗮 𝘃𝗲𝘁𝗮̈𝗺𝗮̈𝗮̈𝗻 𝗥𝗞𝗜:𝗻 𝗼𝗽𝗽𝗶𝗹𝗮𝗶𝘁𝗼𝘀𝘁𝘆𝗼̈𝘁𝗶𝗶𝗺𝗶𝗮̈

Etsimme kokenutta ammattilaista kehittämään työtämme ja johtamaan oppilaitostiimiämme. Vastuullasi on huolehtia, että tiiminä saavutatte yhdessä määritellyt, yhdistyksen strategien ja toimintasuunnitelman mukaiset, pitkän ja lyhyen aikavälin tavoitteet, sekä tuotatte tiiminne vastuulla olevat toiminnot ja tuotokset sovitusti. Olet osa RKI:n johtoryhmää ja tukena työssäsi sinulla on RKI:n innostava, moninainen ja pedagogisesti osaava työyhteisö. Vakituinen työsuhde alkaa 7.1.2020 (tai sopimuksen mukaan).

Lue lisää verkkosivuiltamme rauhankasvatus.fi ja hae paikkaa viimeistään 3. joulukuuta!

rauhankasvatus.fi/ajankohtaista/haemme-johtavaa-asiantuntijaa-vetamaan-rkin-oppilaitostyotiimia/

#rekry #RKI #rauhaonrohkeutta
... See MoreSee Less

View on Facebook

Hyvää lapsen oikeuksien päivää! 💜 Lapsen oikeuksien sopimus täyttää tänään 30 vuotta.

RKI juhlisti eilen lapsen oikeuksien päivän aattoa Lapsen oikeudet ja militarismi -seminaarissa. Puhujina paneelissa olivat RKI:n Riikka Jalonen, opettaja Arno Kotro, ja Aseistakieltäytyjäliitto AKL:n Matias Kaskiluoto. Paneelin juonsi Antimilitaristi-lehden päätoimittaja Aku Kervinen.

Voit seurata streamia myös jälkikäteen Sadankomitean Facebook-sivulta. ⤵️☮️ Paneeli alkaa suurin piirtein 24 minuutin kohdalla.

#lapsenoikeudet #RKI
... See MoreSee Less

View on Facebook

Toinen Linja 17, 3 krs.
00101 Helsinki
info@rauhankasvatus.fi

Rauha on rohkeutta

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää järjestöstä tai toiminnastamme, niin voit lähettää sähköpostia täältä.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Font Resize