Tule meille viestinnän harjoittelijaksi

Harjoittelun kokonaiskesto on 3kk. Harjoittelu sijoittuu ajalle touko-elokuu 2019 ja mahdollisesta jatkosta voidaan sopia harjoittelun aikana. Hakuaika päättyy 15.4.2019

Kiinnostaako sinua yhdenvertaisuustyö ja näköalapaikka kotimaiseen sekä kansainväliseen rauhantyöhön ja kasvatukseen, erityisesti eurooppalaisessa kontekstissa sekä järjestöviestinnän kehittämiseen? Oletko kirjoittava osaaja, sometaituri ja/tai tehnyt jonkun verran myös verkkosivuja, tai löytyykö sinulta visuaalisia valmiuksia (liikkuva-, still kuva tai taitot)?

Etsimme harjoittelijaa Helsingin toimistoomme, joilla on käytännön osaamista viestinnästä (kirjoittaminen, some ja verkko), mielellään kokemusta järjestöpuolelta tai vaikuttamistyöstä vapaaehtoisena tai palkattuna, itsenäinen työote sekä halu kokeilla ja visioida uutta. Osaaminen rauhan-, yhdenvertaisuuden- tai kehityskysymyksistä tai globaalikasvatuksesta katsotaan eduksi.

Harjoittelujakso pitää sisällään sosiaalisen median, verkkosivujen sekä muiden mediallisten elementtiemme (mahdollisesti liikkuva- ja stillkuva sekä multimediat) päivitystä, sekä avustamista järjestön viestinnän tehtävissä sekä muissa perustoiminnoissa, kuten tapahtumien järjestämisessä ja toimistotöissä.

RKI on viime vuosina uudistanut viestintänsä kokonaisuudessaan ja kehittänyt viestinnässään erityisesti monimediallisuutta. Harjoittelijallamme on hyvä mahdollisuus ottaa kiinnostuksen mukaan myös näitä elementtejä haltuunsa. Tällä hetkellä RKI kehittää omia verkkosivujaan, jotta monipuolinen työmme nousee esiin entistä paremmin. Etsimme harjoittelijoita viestinnän/median, yhteiskuntatieteellisen tai muiden relevanttien opintojen parista. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta työelämästä ja mahdollisesti kokemusta projektien hallinnasta tai suunnittelusta, joko järjestöelämästä, töistä tai vapaa-ajalta. Voit olla joko asiaosaaja, generalisti tai vahvan teknisesti suuntautunut tekijä. Harjoittelun työnkuvaa voidaan mahdollisuuksien mukaan räätälöidä myös hakijan profiiliin sopiviksi sopivan kandidaatin löytyessä.

Verkkoisvujamme: www.rauhankasvatus.fi www.nuorisotyo.rauhankasvatus.fi

Esimerkkejä kansainvälisistä projekteistamme: transforminghate.eu

Videotuotantoamme: www.facebook.com/Rauhankasvatusinstituutti/videos/1790897470974291/

www.facebook.com/Rauhankasvatusinstituutti/videos/1653403684723671/

Esimerkkejä multimedioistamme: Not Just a Parade. Artikkeli RKI:n EVS vapaaehtoisista työntekijöistä Ljubljana Pridessa kesällä 2018: http://stories.rauhankasvatus.fi/lubljanapride/index.html

Anatomy of Ostracism. Artikkeli rasismin rakenteita purkavasta seminaarista: http://stories.rauhankasvatus.fi/anatomyofostracism/index.html

Tarjoamme innostavan työyhteisön, mahdollisuuden henkilökohtaisten ja järjestötason suhteiden solmimiseen kansainvälisesti, näköalapaikan suomalaiseen ja eurooppalaiseen rauhantyöhön sekä mahdollisuuden päästä kokeilemaan omia ideoita RKI:n pienessä, mutta luovassa, monimuotoisessa sekä –kanavaisessa ja kehittyvässä järjestöviestinnässä. Meillä on kansainvälisiä hankkeita yli 20 maassa toimivien järjestöjen kanssa ja työotteemme on kansainvälinen, joten vahva puhutun ja kirjoitetun englannin taito on välttämätön.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 15.4.2019 mennessä ja kerro itsestäsi, osaamisestasi ja motivaatiostasi työskennellä RKI:ssä harjoittelijana. Liitä hakemukseen mahdollisia näytteitä viestinnällisestä osaamisestasi. Nämä voivat olla julkaistuja tekstejä, verkkosivuja, kuvia, liikkuvaa kuvaa aiemmista tai meneillään olevista töistäsi.

Sähköposti: riikka.jalonen@rauhankasvatus.fi. Otsikoi viestisi Harjoittelijahakemus viestintä ja sukunimesi.

Harjoittelun ajankohdasta sovitaan tehtävään valitun kanssa yksilöllisesti, ja se kestää 3 kuukautta. Palkka harjoittelusta on 1220 €/ kk. Hakijalla toivotaan olevan 1-2 kuukauden harjoittelutuki.

Lisätietoja: viestintäkoordinaattori Heli Pekkonen, heli.pekkonen@rauhankasvatus.fi , p.0407096661

Siltasaarenkatu 4, 7. kerros
00530 Helsinki
info@rauhankasvatus.fi

Rauha on rohkeutta

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää järjestöstä tai toiminnastamme, niin voit lähettää sähköpostia täältä.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search