Skip to content

RKI hakee tukipalvelutiiminvetäjää vakituiseen työsuhteeseen

Rauhankasvatusinstituutti (RKI) on vuonna 1981 perustettu sitoutumaton rauhankasvatusjärjestö. Työmme painopiste on Suomessa, mutta meillä on useita kansainvälisiä hankkeita pääosin eurooppalaisten kumppanien kanssa.

Olemme viime vuosien aikana kasvaneet järjestönä vauhdilla ja siirrymme 1.8. lähtien uuteen tiimiorganisaatiomalliin. Nyt etsimme kokenutta järjestöammattilaista johtamaan uutta tukipalvelutiimiämme. Tiimin vastuualueeseen kuuluu yhdistyksemme sisäinen ja ulkoinen tiedotus, yhdistys-, talous- ja henkilöstöhallinto sekä yleisiä työyhteisömme viihtyvyyteen ja toimivuuteen liittyviä tehtäviä.

Tukipalvelutiimin vetäjänä osallistut hankkeiden budjetointiin, seuraat hankkeiden toteumia sekä huolehdit hankkeiden laadukkaasta talousraportoinnista varmistaen eri rahoittajien asettamien rahoitusehtojen noudattamisen. Hallinnoimme lukuisia EU-rahoitteisia hankkeita ja valittavalta henkilöltä edellytetään osaamista tunnistaa ja vastata EU-rahoitukseen liittyviin erityisvaatimuksiin. Vastuullasi on huolehtia, että tiiminä saavutatte teille määritellyt pitkän ja lyhyen aikavälin tavoitteet ja tuotatte nuorisotyön- ja kouluyhteistyöntiimeille luvatut tukipalvelut sovitusti.

Työ vaatii vahvaa itsenäistä ja kehittävää työotetta, taitoa hallita laajoja kokonaisuuksia ja halua kehittää järjestön toimintatapoja arvostaen myös ei-talous- ja hallintokysymyksiin perehtyneiden rauhankasvatuksen ammattilaisten näkemyksiä. Edellytämme sitoutumista rasisminvastaisuuteen ja ihmisarvon jakamattomuuteen kaikissa tilanteissa sekä sukupuoli- ja kulttuurisensitiivistä työotetta. Työ sisältää matkustamista kotimaassa ja kansainvälisesti sekä silloin tällöin ilta- ja viikonlopputöitä.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Tarjoamme innostavan työyhteisön ja näköalapaikan suomalaiseen ja eurooppalaiseen rauhantyöhön sekä mahdollisuuden oppia ja luoda uutta kanssamme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalliossa. Työotteemme on rohkea, anti-rasistinen ja kansainvälinen. Kyseessä on 1. elokuuta alkava uusi vakituinen toimenkuva RKI:ssa, jonka palkka on 3000 €/ kk. Lisätietoja tehtävästä ja tiedustelut: toiminnanjohtaja Riikka Jalonen 044 2783422 16.5. klo 9-11 ja 20.5. klo 12-15.

Lähetä hakemuksesi 30.5.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen riikka.jalonen@rauhankasvatus.fi. Otsikoi viestisi Hakemus tukipalvelutiimi ja sukunimesi.

Font Resize