Syksy on ollut Rauhankasvatusinstituutissa täynnä muutoksia ja RKI:n joukkoa on tullut täydentämään uudet mahtavat työntekijät. 🍁❄️🍂 Esittelemme heidät alla:

𝗦𝗮𝗮𝗿𝗮 𝗡𝘆𝗸𝗮̈𝗻𝗲𝗻, 𝗷𝗼𝗵𝘁𝗮𝘃𝗮 𝗮𝘀𝗶𝗮𝗻𝘁𝘂𝗻𝘁𝗶𝗷𝗮, 𝗻𝘂𝗼𝗿𝗶𝘀𝗼𝘁𝘆𝗼̈ 𝗷𝗮 𝗸𝗮𝗻𝘀𝗮𝗹𝗮𝗶𝘀𝘁𝗼𝗶𝗺𝗶𝗻𝘁𝗮
Saara on työskennellyt aiemmin nuorille järjestetyn toiminnan avoimuuden, harrastamisen kynnyksen madaltamisen ja syrjäytymisen ehkäisyn parissa. Saaran erityisosaamiseen kuuluvat esimerkiksi organisaatioiden toimintakulttuurien kehittäminen ja yhdenvertaisuustyön konkretisoiminen käytännön teoiksi. Saaralle iloa tuottavat polkupyörien parissa puuhailu, kissat ja kyssäkaali.

𝗔𝗻𝗻𝗮 𝗟𝗶𝘁𝗲𝘄𝗸𝗮-𝗔𝗻𝘁𝘁𝗼𝗹𝗮𝗶𝗻𝗲𝗻, 𝗵𝗮𝗻𝗸𝗲𝗸𝗼𝗼𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮𝗮𝘁𝘁𝗼𝗿𝗶, 𝗢𝘂𝗹𝘂, 𝗻𝘂𝗼𝗿𝗶𝘀𝗼𝘁𝘆𝗼̈ (ei kuvassa)
Anna on kulttuurituottaja ja moninaisuusagentti, joka on erikoistunut yhdenvertaisen kulttuurin, kulttuurisen moninaisuuden ja kulttuurienvälisen vuoropuhelun edistämiseen. Annan erityisosaamiseen kuuluu elokuvakasvatus sekä nuorten osallisuuden kehittäminen luovan toiminnan keinoin. Iloa hänelle tuovat elokuvat, kirjallisuus ja jooga.

𝗠𝗮𝗿𝗷𝘂𝗸𝗸𝗮 𝗠𝗮𝗻𝗸𝗶𝗹𝗮, 𝗷𝗼𝗵𝘁𝗮𝘃𝗮 𝗮𝘀𝗶𝗮𝗻𝘁𝘂𝗻𝘁𝗶𝗷𝗮, 𝗷𝗮̈𝗿𝗷𝗲𝘀𝘁𝗼̈𝗻 𝗸𝗲𝗵𝗶𝘁𝘁𝗮̈𝗺𝗶𝗻𝗲𝗻
Marjukka on työskennellyt niin opettajana kuin kansalaisjärjestöjen hankehallinnon ja koulutushankkeiden parissa Suomessa ja Latinalaisessa Amerikassa. Sydäntä lähellä ovat ihmisoikeudet ja köyhyyden vähentäminen. Vapaalla Marjukka tanssii, pyöräilee ja nauttii suklaan syömisestä.

𝗠𝗮𝘁𝘁𝗶 𝗣𝗶𝗵𝗹𝗮𝗷𝗮𝗺𝗮𝗮, 𝗸𝗼𝘂𝗹𝘂𝘁𝘂𝘀𝘀𝘂𝘂𝗻𝗻𝗶𝘁𝘁𝗲𝗹𝗶𝗷𝗮, 𝗼𝗽𝗽𝗶𝗹𝗮𝗶𝘀𝘁𝗼𝘆𝗵𝘁𝗲𝗶𝘀𝘁𝘆𝗼̈
Matti on kasvatuksen, tasa-arvon ja kansainvälisen politiikan risteyskohdissa toimiva asiantuntija. Matin erityisosaamiseen kuuluvat seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden huomioiminen, mediakasvatus, kriittinen ajattelu ja osallistava työote. Matti nauttii pienistä elokuvateattereista, kirjastoista, uimisesta ja oivalluksia herättävistä keskusteluista.

𝗝𝗲𝗻𝗻𝗶 𝗟𝗲𝗽𝗽𝗮̈𝗻𝗲𝗻, 𝘁𝗶𝗲𝗱𝗼𝘁𝘁𝗮𝗷𝗮
Jenni on kulttuurienvälisen viestinnän opintojen kautta maisteriksi valmistunut viestinnän ammattilainen. Jennin erityisosaamista ovat kampanjat, nuorten osallisuus, kirjoitusviestintä ja kulttuurisensitiivinen lähestymistapa. Jenni rakastaa hitaita aamuja, rytmimusiikkia, Helsingin ratikoita ja metsän tuoksua.

𝗝𝗼𝗼𝗻𝗮𝘀 𝗦𝘁𝗲𝗻𝗺𝗮𝗻, 𝘁𝗮𝗹𝗼𝘂𝘀- 𝗷𝗮 𝗵𝗮𝗹𝗹𝗶𝗻𝘁𝗼𝗽𝗮̈𝗮̈𝗹𝗹𝗶𝗸𝗸𝗼̈
Joonas on aiemmin työskennellyt kulttuurialalla kuvataide- ja tanssiopistoissa. Joonas on talousalan ammattilainen, jolla on laaja kokemus hallintoalan johtotehtävistä. Joonas viettää mielellään aikaa oman perheen parissa ja urheillen esimerkiksi jalkapalloa potkien.

Tervetuloa Saara, Anna, Marjukka, Matti, Jenni ja Joonas!


Koko RKI:n henkilökunta vastaa mielellään kaikenlaisiin kysymyksiin toimintaamme ja hankkeisiimme liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä tai tule käymään!

rauhankasvatus.fi/otayhteytta/

Maailmankoulu: maailmankoulu.fi/otayhteytta/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Yksi RKI:n toiminnan kulmakivistä on kasvattajien tukeminen tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyössä. Koulutussuunnittelijamme Matti Pihlajamaa osallistui viime viikolla Kreikan Volosissa järjestettyyn tapaamiseen, jossa työstimme eurooppalaisten kumppaneidemme kanssa uutta tasa-arvotyökalua varhaiskasvatuksen ja oppilaitosten ammattilaisille. Suomessa tasa-arvotyökaluun pääsee tutustumaan ensi vuonna järjestämissämme koulutuksissa!

#rauhankasvatus #nuorisotyö #globaalikasvatus #rauhaonrohkeutta #yhdenvertaisuus
... See MoreSee Less

View on Facebook

Hei opettaja, opeopiskelija, tai kuka vain kasvattaja! 📢Haluaisitko pysyä helposti kärryillä globaalikasvatuksen ja rauhankasvatuksen uusimmista tuulista ja saada ennakkoon postilaatikkoosi valmiita tehtäviä ja tuntisuunnitelmia lähestyvien teemapäivien ja muiden ajankohtaisten asioiden ympäriltä? Kuukausittain ilmestyvä, uudistunut ja entistä parempi Maailmankoulun uutiskirje on oikea väline juuri sinulle! 📨 Tilaa se itsellesi täältä: tinyurl.com/mk-uutiskirje ... See MoreSee Less

View on Facebook

Toinen Linja 17, 3 krs.
00101 Helsinki
info@rauhankasvatus.fi

Rauha on rohkeutta

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää järjestöstä tai toiminnastamme, niin voit lähettää sähköpostia täältä.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Font Resize